(placeholder)

Copyright © 2015 - www.printart-thailand.com All rights reserved.

Web Hosting & Designed by NV Services - more info: info.nvservices@gmail.com

Start pagina

Specificaties

Doelgroep

Foto gallerij

contact

Bestandslevering specificatiesAlgemeen


Bestanden, max. ca. 4 Mb verzenden naar printartthailand@gmail.com

Grotere bestanden kunt u o.a uploaden, bijv. via de site www.wetransfer.com. Om het beeld incl. de kleuren vooraf zo goed mogelijk te kunnen beoordelen c.q. controleren is het van belang om altijd een referentieprint aan te leveren waar tevens de bestandsnaam, PMS kleur en de maatvoering op wordt aangegeven. Let wel: deze print is geen kleurreferentie, doch heeft een indicatief karakter.

Graag eveneens alle gebruikte items aanleveren zoals specifieke lettertypes, scans en logo's.


Let op !


Om "beeldscherm" zwart goed zwart te kunnen printen moet het volgende in acht genomen worden:

Grayscale zwart niet gebruiken!

CMYK zwart, de 4 kanalen op 100% in totaal 400% kleur.

RGB zwart, de 3 kanalen op 0%

LAB zwart, de 3 kanalen op 0%


Programma's / Bestandtypes


:: Certified PDF

Instellingen gebaseerd op o.a. Enfocus certified PDF-technologie.

Op verzoek kunnen wij u van de juiste informatie hierover voorzien.

cPDF bestanden aanleveren op schaal 1:10


:: Adobe Illustrator

Het is van belang dat alle in het bestand gebruikte teksten en pictogrammen omgezet zijn naar paden, contouren of outline. Hierdoor is het overbodig om de originele fonts mee te sturen. Illustrator EPS is het meest betrouwbare bestandsformaat voor ontwerpen waarin o.a. foto's, teksten, logo's en/of combinaties hiervan verwerkt zijn.


:: Adobe Photoshop

PhotoShop bestanden kunnen als Photoshop-, PDF-, EPS- of als TIFF bestand aangeleverd worden. Om de bestanden te comprimeren kan het beste de "JPEG maximum kwaliteit" instelling gebruikt worden. Belangrijk is dat het digitale bronbeeld van een hoge kwaliteit en resolutie is. Scans resolutie 1:1 ca. 30 à 110 DPI, schaal 1:10 ca. 300 à 1100 DPI.

Het is niet erg zinvol om het beeld achteraf in Photoshop naar een hogere resolutie of "zwaarder" bestand om te rekenen met de verwachting hierdoor een veel betere printkwaliteit te behalen. Het orgineel gescande RGB beeld behoeft niet "zwaarder" dan 30 tot 65 Mb te zijn om tot grote afmetingen geschaleerd te kunnen worden. Tijdens ons RIP proces wordt de resolutie automatisch geïnterpoleerd naar de optimale uitvoerresolutie voor het beste printresultaat.


:: Adobe Indesign

Bij het aanleveren van Indesign CS bestanden is het van belang dat alle illustraties, logo's en andere koppelingen meegeleverd worden zodat deze in het Indesign bestand geladen kunnen worden. Als er gebruik gemaakt wordt van specifieke lettertypes dienen deze in een aparte fontsmap meegeleverd te worden. Bij voorkeur ontvangen wij bestanden die vanuit Indesign CS geëxporteerd zijn naar PDF of EPS formaat.

Tot Slot


Indien de files niet voldoen aan bovengenoemde aanleveringspecificaties en naar onze maatstaven daardoor niet verwerkt kunnen worden treedt altijd overleg plaats. De ontstane vertraging kan vanzelfsprekend invloed hebben op de toegezegde levertijd. Eventueel kunnen wij tegen een DTP vergoeding van € 65,- per uur uw files aanpassen.PrintArt-Thailand

Eindhoven, Nederland

printartthailand@gmail.com


Grote bestanden versturen via: www.wetransfer.com


Voor meer informatie neem Contact met ons op